Despre Eveniment

Pentru a marca intr-un mod festiv succesele si performantele medicale constante si in cursul anului 2018, Institutul Clinic Fundeni organizeaza Zilele Institutului Clinic Fundeni in perioada 3-6 octombrie 2018.

Eveniment de traditie in cadrul manifestarilor stiintifice din Sanatate, Zilele Institutului Clinic Fundeni se va deschide cu Conferinta – dezbatere “Institutul Clinic Fundeni – Unitate strategica in dezvoltarea sistemului public medical romanesc”, in data de 03 octombrie 2018, ora 11:00, la Palatul Parlamentului, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii si Parlamentul Romaniei.

In cadrul Conferintei-dezbatere, se va prezenta bilantul activitatilor Institutului dar si o proiectie a planurilor de viitor ale acestuia cu accent pe Initiativa, Performanta, Dezvoltare, Educatie, Respect. Totodata cadrele medicale din cadrul Institutului Clinic Fundeni vor prezenta rezultatele medicale si stiintifice precum si proiectele actuale si de perspectiva ale institutiei.

            Sub sloganul „Daruim viata” Lucrarile stiintifice vor avea loc in Amfiteatrul Thomas Starltz al Institutului Clinic Fundeni.

Cu aceasta ocazie va lansam o dubla invitatie: cea de participare la eveniment precum si cea de elaborare a lucrarilor stiintifice ce vor fi prezentate in cadrul evenimentului

Program

Descarca AICI Programul Stintific Zilele IC Fundeni 2018 (format .pdf)

LUCRARILE STIINTIFICE CE VOR FI PREZENTATE LA SECTIUNEA DE E-POSTERE TREBUIE SA FIE IN FORMAT .PPT, LANDSCAPE,  16:9

Manifestarea Zilele ICF a fost creditata cu 17 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania prin adresa nr. 7322 din 26.09.2018.

ATENTIE!!! Pentru a putea beneficia de aceste puncte, va rugam sa transmiteti organizatorilor (madalina.semanschi@palomatours.com) Codul unic de inregistrare al medicului (CUIM), in maxim doua saptamani (data limita 18.10.2018).

CUIM se regaseste pe CERTIFICATUL DE MEMBRU AL FIECARUI MEDIC.

 

Organizatori

Evenimentul este organizat de Institutul Clinic Fundeni in colaborare cu Paloma Tours si Smart Tours

Datele de contact ale organizatorilor sunt:

Din partea IC Fundeni:

secretariat@icfundeni.ro

Parteneri

 

 

 

Loc de desfasurare

Programul de sesiuni stiintifice al evenimentului Zilele IC Fundeni din 2018 va avea loc in cadrul Institutului Clinic Fundeni - amfiteatrul Thomas Starzl. 

 

Pentru participarea la eveniment, rugam ca fiecare sef de sectie sa desemneze un numar de 1-2medici primari/ specialisti ce pot participa la evenimentul de deschidere. Raspunsul fiecarui sef de sectie continand numele si prenumele participantilor si titlul lucrarii, va fi depus la registratura Institutului pana la data de 01.09.2018.

 

            De asemenea va rugam sa nominalizati un medic si un asistent medical de pe sectia pe care o conduceti, care s-a evidentiat pozitiv in activitate.

 

                Inafara de cei desemnati din fiecare sectie, orice medic al Institutului Clinic Fundeni poate participa la lucrarile stiintifice.

 

            Medicii Sefi de Sectie, precum si Sefii de Serviciu si Departament si personalul care s-a evidentiat cu merite deosebite vor fi invitati la un nou eveniment pe care il vom anunta ulterior.

 

 

Inscrieri

Inscrierile pentru Zilele IC Fundeni 2018 s-au incheiat. Multumim pentru participare!

GALERIE FOTO 2018